• Star-Line
Zowel voor het oude als nieuwe BE-rijbewijs (oud tot en nieuw vanaf 19 januari 2013) bouwen we kortgekoppelde combinaties. De uitvoeringen tot 7000kg worden aangeduid als de FlexLight en zijn geschikt voor het nieuwe BE-rijbewijs. Vanaf 7 ton kunnen we de StarLine aanbieden voor het oude BE-rijbewijs. Dit doen we op basis van diverse voertuigen zoals oa Volkswagen, Mercedes, Ford, MAN, Iveco en Renault. Wij bouwen voornamelijk klantspecifiek waardoor we zeer flexibel zijn en uw wensen kunnen realiseren. Bekijk onderstaand de diverse mogelijkheden.
FlexLight tot 7 ton
» DOWNLOAD HIER HET PRODUCTBLAD
» Foto's FlexLight combinatie
Gesloten Star-Line
» DOWNLOAD HIER HET PRODUCTBLAD
» Foto's gesloten opbouw
» Foto's schuifzeil opbouw
» Foto's koelopbouwen
Open Star-Line
» DOWNLOAD HIER HET PRODUCTBLAD
» Foto's open opbouw
» Foto's combi opbouw

» Foto's chassis op maat
De FlexLight kortgekoppelde BE-combinatie is speciaal ontworpen voor het nieuwe BE-rijbewijs vanaf 19 januari 2013. Met het nieuwe BE-rijbewijs mag een combinatie bestuurd worden met een maximum massa samenstel van 7000kg. Hierbij neemt de auto 3500kg voor zijn rekening en de resterende 3500kg is voor de kortgekoppelde oplegger. Afhankelijk van het type opbouw kunnen hierbij laadvermogens gehaald worden van ca. 2000-3500kg!
De StarLine BE-combinatie is 10 jaar geleden ontwikkeld als alternatief voor de traditionele bakwagens die vaak te zwaar beladen werden. Afhankelijk van de configuratie en opbouw kunnen hier laadvermogens gehaald worden tot ca. 4000kg. Hierbij is het BE-rijbewijs van voor 19 januari 2013 vereist. De gesloten uitvoering kan opgebouwd worden als bijvoorbeeld een meubelbak, schuifzeilen, koelwagen of schuifhuif. Ook een laadklep tot max. 1000kg behoort tot de mogelijkheden.
Tegelijk met de gesloten StarLine werd ook de open variant ontwikkeld samen met de combi uitvoering. De combi uitvoering is zodanig gebouwd dat het trekkende voertuig ook ingezet kan worden voor een "normale" BE-oplegger met als resultaat een zeer multifunctionele combinatie! De open StarLine combinaties kunnen opgebouwd worden naar klantenwens met o.a. zijborden, koprek, sjorogen, touwhaken, rongpotten, hardhouten vloer, laadkraan etc.
Kijk ook eens op een van onderstaande pagina's voor gerelateerde producten!
BE-trekkers
» GA DIRECT NAAR HET OVERZICHT
» KLIK HIER VOOR ALGEMENE FOTO'S
Opleggers
» GA DIRECT NAAR HET OVERZICHT
» KLIK HIER VOOR ALGEMENE FOTO'S
Luchtremsystemen
» GA DIRECT NAAR HET OVERZICHT
» KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S
Klik hier om terug te gaan naar onze homepage

KUIPER Wagenbouw

Noordweg 5b
7951 RB Staphorst
Nederland
☏ (0031)522242802
✉ info@kuiperwagenbouw.nl


 | Sitemap | Algemene voorwaarden |