• Bedrijfswagens
Doordat we graag een totaalpakket willen leveren, zijn we ook dealer van VB-Airsuspension en StoreVan Nederland. Hiermee kunnen we luchtveer systemen en bedrijfswageninrichtingen leveren voor alle merken bedrijfswagens. Daarnaast hebben we ons eigen luchtdrukremsystemen voor volgwagens die we monteren op diverse bedrijfsbussen en 4x4 auto's inclusief trekhaak en keuringen.
Luchtremsystemen
» Remsystemen O2 tot 3500 kg
» Remsystemen O3 tot 8500 kg
» Trekhaken met vangmuil en kogel
VB-Airsuspension
» Ga naar de site van VB-airsuspension
» Luchtvering op bedrijfsbussen en campers
» Luchtvering op BE- en C1E- trekkers
» Hulpluchtveringen en schroefveren
StoreVan Nederland
» Ga naar de site van StoreVan Nederland
» Modules, koffers en vloerladen
» Imperialen en laddersystemen
» Uittrekbare systemen en wandbekleding
De luchtdruk remsystemen zijn door KUIPER in eigen beheer ontwikkeld en getest door de RDW. Het basis-systeem is uitgevoerd met een elektrische 2-cilinder compressor waardoor er niet gesleuteld hoeft te worden aan de motor van het voertuig. Dit systeem is geschikt voor aanhangers tot 3500 kg. Daarnaast hebben we een uitgebreid luchtrem systeem met ABS en ESP doorschakeling voor de aanhanger. Dit systeem is geschikt voor aanhangers tot 8500 kg.
Als dealer van VB-Airsuspension monteren we hulpluchtvering, schroefveren en volledige luchtvering onder bedrijfswagens, BE-trekkers en Campers. Voor de meeste merken bedrijfswagens zijn diverse oplossingen leverbaar. Deze luchtveringssystemen zorgen voor meer stabiliteit en beter rijgedrag. De standaard systemen zijn uit te breiden met niveauregeling, comfortpaketten en diverse schakelfuncties voor optimaal gemak.
De bedrijfswageninrichtingen van StoreVan worden geleverd met 8 jaar garantie! Door gebruik te maken van modules kunt u zelf uw ideale inrichting samenstellen. Dit kan vooraf voor u maat gemaakt worden door 3d-modellen zodat u exact kunt zien hoe uw inrichting wordt. Sterk als staal, licht als aluminium, verzinkt, gecoat, gecertificeerd en duurzaam. Oplossingen voor ca. 14 merken bedrijfswagens!
Kijk ook eens op een van onderstaande pagina's voor gerelateerde producten!
BE-trekkers
» GA DIRECT NAAR HET OVERZICHT
» KLIK HIER VOOR ALGEMENE FOTO'S
Opleggers
» GA DIRECT NAAR HET OVERZICHT
» KLIK HIER VOOR ALGEMENE FOTO'S
Carrosseriebouw
» GA DIRECT NAAR HET OVERZICHT
» KLIK HIER VOOR DIVERSE FOTO'S
Klik hier om terug te gaan naar onze homepage

KUIPER Wagenbouw

Noordweg 5b
7951 RB Staphorst
Nederland
☏ (0031)522242802
✉ info@kuiperwagenbouw.nl


 | Sitemap | Algemene voorwaarden |