• ≤ 3500 kg
Door onze dealerschappen van topmerken zoals HAPERT, ANSSEMS en HULCO kunnen we een heel breed assortiment aanhangers snel leveren. Daarnaast bouwen we zelf ook nog steeds maatwerk aanhangers volgens klantspecifieke eisen. Binnen het segment tot 3500 kg kan dit gaan om een degelijke trilplaat aanhanger, een kipper, een speciale tridemas aanhangwagen, een haspelwagen of zelfs een luchtgeremde schamelwagen.
Enkel- en tandemassers
» Foto's enkelas aanhangers
» Foto's tandemas aanhangers
Tridemassers
» Foto's tridemassers
Schamelwagens
» Foto's schamelwagens
Het is mogelijk dat de standaard aanhangwagens van de diverse gerenomeerde merken niet toereikend zijn voor de wensen van de klant. Dan zijn de KUIPER maatwerk aanhangers het juiste alternatief. Wij ontwerpen dan in nauwe samenwerking met u als klant de aanhanger zoals u die voor ogen ziet. Dit doen we met 3D tekeningen en meer dan 30 jaar ervaring. Wanneer u akkoord bent, wordt deze aanhanger geheel met de hand gelast en opgebouwd!
Tridemas aanhangers zijn ideaal voor transporten waarbij de gewichten constant maximaal zijn. Deze aanhangwagens geven extra stabiliteit bij zware en grote vrachten. Bij een tridem aanhangwagen is de gewichtsverdeling beter wat voor een comfortabele wegligging zorgt. Hoewel het wettelijke bruto laadvermogen altijd 3500 kg blijft, kan het technische laadvermogen wel flink hoger worden met bijvoorbeel 3x1800 kg assen.
De schamelwagen of autonome aanhanger is zeer geschikt voor het vervoer van grote en lange ladingen. Doordat een schamelaanhanger niet op de trekhaak van de auto drukt, geeft dit een perfecte wegligging en rijgedrag. Door nieuwe regelgeving mogen de schamelaanhangwagens niet meer gemaakt worden met oplooprem. Een goed alternatief zijn onze lucht geremde uitvoeringen. Wij produceren maatwerk schamels tot ca. 12 meter met een breed scala aan opties!
Kijk ook eens op een van onderstaande pagina's voor gerelateerde producten!
Standaard aanhangers
» GA DIRECT NAAR HET OVERZICHT
» FOTO'S HAPERT AANHANGERS
» FOTO'S HULCO AANHANGERS
» FOTO'S ANSSEMS AANHANGERS
Middenassers 5 tot 24 ton
» GA DIRECT NAAR HET OVERZICHT
» KLIK HIER VOOR DIVERSE FOTO'S
Schamels 5 tot 30 ton
» GA DIRECT NAAR HET OVERZICHT
» KLIK HIER VOOR DIVERSE FOTO'S
Klik hier om terug te gaan naar onze homepage

KUIPER Wagenbouw

Noordweg 5b
7951 RB Staphorst
Nederland
☏ (0031)522242802
✉ info@kuiperwagenbouw.nl


 | Sitemap | Algemene voorwaarden |